Nyheter

Senaste nytt från KITS.

Hej Johanna!

Gustav Hjelm

Det är fredag och som utlovat kommer här ytterligare introduktioner på våra nya kollegor och vänner på KITS. Först ut - Johanna:

Hej Johanna!

Varför valde du KITS? 👋
Jag valde KITS för att jag ville hamna på ett företag med en bra gemenskap som känns personlig och där man kan få möjligheter och resurser att utvecklas. Det var precis det intrycket jag fick när jag kom i kontakt med KITS (som bonus hade jag ju också en väldigt bra magkänsla som jag gick på!). Utöver det var ju även förmånerna lockande!

Varför valde KITS dig? 🤝
På grund av min fantastiska personlighet! Skämt åsido tror jag att KITS såg potentialen i mina ambitioner om att bli både en duktig frontendutvecklare och UX-designer. Det finns nog många fördelar med att kunna anamma både design- och utvecklartänk när man jobbar i olika team. Särskilt där resurser till UX tyvärr ofta saknas. Jag tar dessutom initiativ där jag kan och är ganska trevlig om jag får säga det själv.

Vad hittar du på när du inte är på KITS? ⭐
När jag inte hänger på kontoret så försöker jag ta ikapp alla mina hobbies som jag har samlat på mig. Just nu är det fokus på att ta hand om mina krukväxter, att virka pumpor, spela “Stardew Valley” och lära vår hundvalp tricks. Det sistnämnda går lite sådär just nu om jag ska vara ärlig.

Och med dem tre snabba önskar vi återigen Johanna varmt välkommen och önskar våra vänner på Linkedin en trevlig helg! ☀️

#keepitscaling