Om KITS

Vi är engagerade och kreativa konsulter som gillar att "keep it simple" med stort fokus på att leverera resultat samtidigt som vi har kul.

Det här är KITS

KITS är ett it-konsultbolag baserat i Göteborg. Vi är en blandning av talanger och experter. Våra experter är de bästa konsulterna inom sina respektive teknik-/verksamhetsområden och våra talanger är på väg mot att bli experter. Vi har stort fokus på kompetensutveckling och kompetensspridning inom våra teknik- och verksamhetsområden. Vi jobbar metodiskt och målinriktat med att hela tiden utveckla KITS till ett bättre bolag där det är högt i tak, processerna är agila och där det är kul på jobbet.

Vi är grymma på arkitektur, mentorskap, systemutveckling, projektledning och metoder inom Java, JavaScript, .NET och Open source. Vår spetskompetens kommer bäst till nytta inom web/mobilitet, telematik/Internet of things, säkerhet och integration.

Vår vision är att bli norra Europas bästa it-konsultbolag och vår mission är att utveckla talanger till experter och låta experter förbli experter.

VD

Patrik Nilsson0708 – 27 74 99patrik.nilsson@kits.se

Försäljning och marknad

Johan Herbo0730 – 74 07 18johan.herbo@kits.se