Erbjudanden

KITS erbjuder engagerade och kreativa konsulter som kan hjälpa ditt företag att lyckas med era projekt. Vi brinner för utmaningar.

Utveckling

Utveckling

Hos KITS jobbar utvecklare med intresse och passion för utveckling. Kombinera med gedigen konsultvana och vi har receptet för effektiv hjälp.

På plats eller hos oss, en eller flera konsulter, lång tid eller kort tid? En blandning av Java, .NET, webb och mobilt? Vi kan hantera det.

Vår samlade erfarenhet spänner över ett brett spektrum, både tekniskt och branschmässigt och vi kan bidra med en helhetssyn som annars är svår att hitta.

Projektledning

Projektledning

KITS styrka är ledning av teknikintensiva projekt där fokus ligger på utveckling, integration och säkerhet i komplexa och internationella projekt. Vi arbetar med att få våra kunder att leverera i linje med deras kunders förväntningar.

I detta arbete kombineras våra kunders metodik med våra konsulters förmåga att få fram bästa möjliga resultat och kvalitet ur ett projektteam. Våra projektledare har fokus på leveransen och vet att det fungerande teamet är nyckeln till detta.

Integration

Integration

KITS kan hjälpa till med integrationsstrategi, integrationsarkitektur, integrationsplattformar, integrationsutveckling m m. Vi hanterar gammalt och nytt, internt och externt, små och stora volymer. Vi kan branschspecifika protokoll inom bl a automotive, telekom, samt hälsa och sjukvård.

Säkerhet

Säkerhet

KITS fokuserar på våra kunders applikations- och integrationssäkerhet och anser att säkerheten är en “hygienfaktor” som skall hanteras från förstudie till slutlig decomissioning av en applikation, systemlösning eller integration.

Vi jobbar aktivt med att utbilda och leda våra kunder i sitt arbete med att säkra sina tillämpningar. I detta arbete innefattas hotmodellering, riskanalyser, sårbarhetsanalyseroch framtagande av en arkitektur som möte marknadens krav på säkerhet.

Exempel på vad vi gör idag eller gjort tidigare

Electromobility

Volvo bussar är världsledande i att elektrifiera den publika transportsektorn och erbjuder helhetslösningar för bussar med el- och hybrid teknik. KITS har deltagit med nyckelkompetens i det intensiva utvecklingsarbetet av Zone management vars mål är att minska buller, utsläpp och öka säkerheten genom att fjärrstyra och kontrollera bussar via telematik.

http://www.volvobuses.se/sv-se/our-offering/electromobility.html

Serverless IoT

Telenor Connexions tjänst “Managed IoT Cloud” låter kunder koppla upp fysiska produkter för att övervaka och kontrollera dem (även kallat Internet of Things, IoT). “Function as a Service”-lösningen hos AWS stimulerar både oss utvecklare och ger utrymme för skalning efter kundens behov. Vårt team har ansvar för en stor del av kedjan, ända från idégenerering till kundkontakt, men den största delen ligger i att skapa den tekniska lösningen. Det är inspirerande att vara med i utvecklingen av en av de stora trenderna just nu, IoT: att koppla upp fysiska prylar.

https://www.telenorconnexion.se/managed-iot-cloud/

TV överallt

Med Telia Play+ kan användarna streama tv på dator, mobil eller surfplatta hemma, i bilen eller i sommarstugan. KITS hjälper Telia att sätta grundstenar till nya funktioner som efterfrågas av användarna. Exempel på funktioner såsom, “Continue watching” som låter användarna att bekvämt titta på serier på olika enheter, samt “casting” av ljud och bild med Play+ genom Chromecast. Ny teknik samsas med äldre där fokus just nu, är en stegvis förflyttning till en microservice-baserad platform med Spring Boot.

https://www.telia.se/privat/tv/play-plus

Elastic Stack i Azure

Collector är en innovativ, digital nischbank som bygger och underhåller ett stort antal digitala system rörande finansieringslösningar för privat- och företagskunder. KITS hjälper Collector med arbetet att ta fram integrationer i en helt cloudbaserad miljö som bygger på Microsoft Azure, med integrationer mellan både interna och externa system. Externa system innefattar allt från andra banksystem till statliga myndigheter. Arbetet innefattar både utveckling av integrationslösningar samt avancerad loggning och övervakning i Elasticsearch/Kibana.

https://www.collector.se

Projektledning på Volvo Trucks

Volvo AB:s nya bränsleeffektivitetsrapport är ett nytt verktyg för Volvos kunder för att bättre kunna att övervaka sina fordon och förares bränsleförbrukning samt belysa dess förbättringsområden för en effektivare körning. Denna rapport togs fram genom ett lyckat projekt som letts av projektledare från KITS. Att balansera en komplex kravbild samt tid och kost under pågående omorganisation var en utmaning. Nyckeln till en mycket nöjd kund låg framförallt i en effektiv kommunikation.

https://youtu.be/58GNLm_0Ljs

Volvo XC90 infotainment

Nya Volvo XC90 är utrustad med ett uppkopplat infotainmentsystem. KITS hjälper Volvo att utveckla applikationer som körs på bilens interaktiva skärm. Exempel på applikationer är TuneIn och Väder. Tekniska utmaningar inkluderar användbarhet, interaktion och hantering av begränsade resurser.

http://www.volvocars.com/us/cars/new-models/all-new-xc90/technology

Låter det intressant?

Ta kontakt med oss och berätta vad du vill ha hjälp med.

Kontakta oss