Nyheter

Senaste nytt från KITS.

Hej Lukas!

Gustav Hjelm

Hej Lukas! Det är fredag och dags för presentation nummer två av våra nya kollegor och vänner:

Varför valde du KITS? 👋
Det som driver mig är möjligheten att kontinuerligt utvecklas, vilket gör att KITS passar mig perfekt med sitt fokus på kompetensutveckling. Utöver detta fångade KITS mitt intresse genom sitt aktiva engagemang inom säkerhetsområdet, där jag har stött på dem på bland annat Security Fest samt på CTF-tävlingar de är med och arrangerar. Även om min primära roll är fullstackutvecklare har jag möjligheten att engagera mig i säkerhetsprojekt om jag i framtiden rör mig i den riktningen.

Varför valde KITS dig? 🤝
Med en civilingenjörsexamen i informationsteknik och en specialisering inom säkerhet från Chalmers, passar min utbildning och erfarenhet väl ihop med företagets mål och vision. Som fullstackutvecklare med ett starkt fokus på säkerhet, känns det som att vi är en perfekt match!

Vad hittar du på när du inte är på KITS? ⭐
När jag inte jobbar ägnar jag mycket tid åt mina hobbyprojekt inom utveckling. Det innebär allt från att skapa plugins och bottar för olika plattformar till att utveckla webbapplikationer som automatiserar och förenklar mina dagliga uppgifter. När jag behöver en paus från kodandet spelar jag en hel del, och då är det mest MMORPGs som gäller, men även en del shooters!

Och med dem tre snabba i mål hälsar vi våra vänner på Linkedin en trevlig helg. Vi hörs igen nästa fredag!☀️